Bendtner: Nu er han smidt af landsholdet

Bendtner bruger samme advokat som Brian Sandberg.

Bendtner bruger samme advokat som Brian Sandberg.

Foto: All OverNu har skandaledrengens druktur fået katastrofale konsekvenser for ham selv. DBU har givet Nicklas Bendtner et halvt års karantæne fra landsholdet. Det skriver DBU i en pressemeddelelse.

Choknyt: Bendtner taget for spritkørsel

DBU forventer, at Bendtner bruger det kommende halve år på at overveje, om han kan leve op til titlen som landsholdsspiller.

- DBU har bedt ham nøje overveje, hvorvidt han på et tidspunkt igen vil kunne leve op til de forventninger, som fodboldforbundet og offentligheden med rette kan have til ham som person og landsholdsspiller, lyder det fra Boldspil-unionen.

Tørstige Bendtner: Reklamesøjle for cocktailbar

DBU tager kraftig afstand fra angriberens spritkørsel. Pressemeddelelsen er sendt ud umiddelbart efter, at det er kommet frem, at Bendtner bliver sigtet.

Ifølge bt.dk var promillen på hele 1,46. Hvis det holder stik står han til at miste kørekortet - og en kæmpe bøde oveni.

Julie Zangenbergs kæreste har siden december ikke været på græs på grund af en skade. Om Juventus hiver ham af bænken, når han er klar, er ovenpå weekendens brandert sikkert endnu mere usikkert end nogensinde.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close