Bendtner: Jeg er altså ikke psykopat

Nicklas Bendtner mener, at han bliver fremstillet forkert i de danske medier

Nicklas Bendtner mener, at han bliver fremstillet forkert i de danske medier

Foto: All OverBig-Bendtner har efter eget udsagn kun gjort én eneste ting forkert i forhold til sit lidt blakkede image i den danske befolkning. Og det var, da han kørte spritkørsel i København for et år siden.

Nicklas Bendtner: Penge vigtigere end kærlighed

Den store angriber regner dermed ikke en hel række episoder med, som de fleste mennesker nok ville tage med som fejlskud. Blandt andet da han kørte galt med 160 km/t i sin Aston Martin, eller da smed bukserne foran en engelsk natklub.

- Det eneste billede, I laver af mig, handler om fest. At jeg er fuldstændig ligeglad med fodbold, og det er så forkert en udgave af virkeligheden, som det overhovedet kan være, fortæller Nicklas Bendtner til Jyllands-Posten.

Festabe-rygtet har da også fået flere klubber til at konfrontere Bendter med de verserende historier om den i øjeblikket bænkede angriber.

Ballade-Bendtner går amok

- Jeg har eksempelvis snakket med klubber, der siger, at de har hørt den, den og den historie om mig. Så må jeg fortælle dem, at ingen af dem passer. Af alt det, jeg bliver sat i forbindelse med, har jeg kun gjort én ting forkert. Det var det i København. Alligevel er jeg stille og roligt blevet gjort til, at folk tror, at jeg er psykopat, siger han til Jyllands Posten.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close