Nyheder10. november 2013

Bendtner: Ingen kan røre mig

Den kontroversielle fodboldspiller taler ud om skandalerne
Af af
Nicklas bendtner er træt af løgnene omkring sin person
Nicklas bendtner er træt af løgnene omkring sin person
 Foto: Alle OverHan er næsten bedre kendt for sit jetsetliv uden for banen end for sine præstationer på græstæppet, og i lang tid har Nicklas Bendtner været tavs, når pressen har spurgt til skandalerne.

Men nu tager angriberen til genmæle i et interview med Berlingske.

Underbukse-Bendtner: Gør det igen

Aviserne har skevet side op og ned om både Arsenal-spillerens spirituskørsel og hans angivelige knytnæveslag mod en ung mand i landsholdslejren. Men det preller af på Bendtner.

- (...) Men I rører mig ikke. Det kan I slet ikke. End ikke den mindste knogle i min krop har bevæget sig, når jeg har læst, hvad I har skrevet, og hørt, hvad I har sagt om mig. Og tro mig. Jeg har hørt på sååå meget pis, siger han til Berlingske.

Bendtner er især fortørnet over, at medierne har givet ham et ry som "bad boy Bendtner", når han i virkeligheden bare er Nicklas.

- Der var så mange løgne i de historier. Og der er mange journalister, jeg aldrig vil tale med igen. Men jeg vil ikke løbe fra, at det var en vanvittig tid for mig. Der skete så meget i mit liv, og meget af det var negativt, siger Bendtner til Berlingske.

Nicklas bendtner: Bizar udklædning

Sponsoreret indhold