Nyheder8. juli 2015

Bendtner fyrer formuen af på vild ferie

Fra mandehørm i Miami til kærestehygge i L.A.
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/juni/nicklas-bendtner-caroline-b-jpg.jpg
 Foto: All Over

New York City/SE og HØR: Fra mandehørm i Miami til kærestehygge i Los Angeles. Dyr kærestehygge.

Nicklas Bendtner forstår at holde ferie med stil. Og da han i sidste uge sagde farvel til fest i Miami, så sagde han goddag til kæresten, Julie Zangenberg, i Los Angeles. Og den del af ferien så en lille smule mere afslappende ud for den danske foldboldstjerne.

Julie og Nicklas mængede sig på hotellet Chateau Marmont, som blandt andet også er Casper Christensens favorit-spot i Hollywood. Hotellet er da også kendt for ofte at huse helt store Hollywood-stjerner. Men det er også kendt for skandaler: Det var blandt andet her, Paris Hilton og Lindsay Lohan festede amok. En værelse på hotellet her i højsæsonen koster mindst 5000 kr. pr. nat - og så er det bestemt ikke hotellets dyreste, man har valgt. Til gengæld er man også garanteret paparazzi-fri zone, da hotellet er meget opmærksom på udefrakommende gæster og kameramobiler.

Forleden viste Bendtner på sine sociale medier, at han også husker formen på sin vilde USA-tur. I hotellets fitnessrum gav han den gas på løbebåndet:

Getting some work done. This season was fantastic for @vfl.wolfsburg if we can imitate that again and maybe scratch a few more points together, we will have a great shoot at the thrown.

A photo posted by Nicklas Bendtner (@bendtner3) on

Jul 6, 2015 at 3:24pm PDT

Bendtner har været flere uger i USA, hvor han blandt andet prøvede at holde en rigtig alligator. Den sidste uge har han haft besøg af Julie.

I går fortalte Julie på sine sociale medier, at det bestemt ikke havde været en kalorielet ferie. På et billede erklærede hun, at hun var nødt til at tage en pyjamas-agtig kjole på, da hun skulle i byen med Nicklas, hvor efter en af hendes fans anbefalede hende at tage på kæderestauranten Cheesecake Factory i det lækre shopping-center The Grove.

Men det skal man nok passe på med, hvis man som Bendtner gerne vil være i god fodboldform snarest. Restauranten er kendt for at have pastaretter, der sørger for to dages anbefalet kalorieindtag. Altså i én enkelt ret.

Velbekomme!

Her hygger Julie og Nicklas sig ved poolen på Chateau Marmont-hotellet i L.A.:

Så kom den glade julenisse.

A photo posted by Nicklas Bendtner (@bendtner3) on

Jun 30, 2015 at 11:04am PDT

Sponsoreret indhold