Nyheder14. maj 2012

Bendtner: Derfor stoppede politiet ham

Det var en mindre trafikforseelse der fik landsholdsangriberen i fedtefadet
Bendtner kom endnu en gang i uføre med ordensmagten.
Bendtner kom endnu en gang i uføre med ordensmagten.
 Foto: All Over

Mandag aften havde Nicklas Bendtner endnu en gang et møde med det engelske trafikpoliti, da han blev stoppet på vej hjem fra Sunderlands hjemmebane Stadium of Light.

Angriberen har før været frakendt kørekortet i en periode, efter han havde kørt for stærkt, men det var en noget mindre forseelse, der fik Sunderland-spilleren i fedtefadet denne gang.

Læs også: Bendtner: Snuppet af politiet igen

Episoden skete, da han var på vej hjem, efter fra tribunerne at have overværet sit hold tabe 0-1 til Manchester United.

- Nicklas var på vej hjem i sin Audi sammen med sin familie, og så kører han forbi nogle biler der holder i kø, for at komme hen til en afkørsel. Det er der så en eller anden der bliver sur over og ringer til politiet, og da Nicklas har en ret genkendelig nummerplade stopper de ham kort efter, fortæller angriberens pressetalsmand Jesper Lynghus.

Læs også: Nicklas Bendtner: Hør ham brumme
Det blev dog ikke til en bøde eller frakendelse af kørekortet i denne omgang.

- De stopper ham, og de har en snak og det er det, siger pressetalsmanden, og sender så en lille bredside af mod medierne.

- Det irriterer mig da som pressetalsmand, at ting som det her sker. Men det er bare endnu et bevis på, at hvis man hedder Nicklas Bendtner så skal man gøre meget lidt, før man kommer i medierne, siger han.

Sponsoreret indhold