Nyheder13. marts 2014

Bendtner amok på taxachauffør: Jeg knepper dig

Stiv Nicklas Bendtner truede, lynede bukserne ned og piskede taxa i København
Nicklas Bendtner dummer sig igen, igen i brandert
Nicklas Bendtner dummer sig igen, igen i brandert
 Foto: Mikael Rieck- Jeg knepper dig.

Så kontant lød det fra meget beruset Nicklas Bendtner til en skræmt 47-årig taxachauffør tirsdag aften i København. Det skriver formiddagsavisen BT.

Men hvor alverdens pigebørn sikkert ville tage boldbissen på ordet, og tage en tur på den liderlige landsholdsspiller, så følte den mandlige fører af taxaen sig meget truet og slog til sidst alarm til 112.

LÆS OGSÅ: Ballede-Bendtner går amok igen

Og tilsyneladende med god grund. For ikke nok at Nicklas Bendtner truede ham seksuel, så opførte han sig også ubehageligt på flere andre måder.

- Han stod til sidst og gned sig op ad sideruden med opknappede bukser, mens han piskede vognen med sit bælte og råbte, at han ville kneppe mig, siger taxechaufføren til BT.

Han fortæller, at Nicklas Bendter og tre venner hoppede ind i taxaen udenfor Nørrebro Bryghus og straks ødelagde taxaradioen og stjal mandens egen CD-taske.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/f048564ccb314494895b5fe5d1e4c66f.jpg


Julie Zangenberg så noget betuttet ud, da hun var med Nicklas Bendtner i retten efter spritkørslen i marts sidste år (Foto: Mikael Rieck)

LÆS OGSÅ: Choknyt: Nicklas Bendtner taget for spritkørsel

Og da chaufføren fra Amager-Øbro Taxa bad om at få den igen, slog det klik for Bendtner. Ifølge BT siger Arsenal-angriberen, at han ville smadre ham, hvis ikke han havde været kendt.

Det får taxaføreren til at smide de fulde mænd ud af bilen, men Nicklas Bendtner fortsætter alligevel sin truende adfærd. Og det i en sådan grad, ar chaufføren ikke har set noget så slemt i sine mange år i branchen.

- Jeg har kørt med fulderikker og alkoholikere i København i over 25 år, men jeg har aldrig været ude for noget lignende, siger den chokerede chauffør.

LÆS OGSÅ: Våd aften: Nicklas Bendter på stripklub

Det så ellers ud til i en kort periode ud til, at Julie Zangenbergs 26-årige kæreste igen fokuserede på fodbold frem for fest og farver.

Han gjorde stærkt comeback i Arsenal og scorede for landsholdet i Parken, da han kom tilbage på græs efter sin ufrivillige pause på grund af spritdommen i marts.

Men der skal tilsyneladende ikke mange ture på bænken til at slå Bendtner ud af kurs, og da han slet ikke blev udtaget til Arsenals kamp i München tirsdag, valgte han i stedet at holde sig langt væk fra sit hold og gå alkohol-amok i København.

LÆS OGSÅ: Bendtner: Jeg er altså ikke psykopat


Sponsoreret indhold