Beate Bille: Jeg hader, når folk dytter af mig

Beate Bille spiller den kvindelige hovedrolle i \

Beate Bille spiller den kvindelige hovedrolle i "Blavk Widows"

Foto: Mikael Rieck

I aften kl. 21 har TV3 premiere på den nye dramaserie ”Black Widows”. I serien tager tre veninder en drastisk metode i brug for at slippe af med deres mænd.

Se de første to minutter og 30 sekunder herunder:

Beate Bille spiller den danske hovedrolle Kira kender heldigvis ikke til en vrede så voldsom, at hun vil springe nogen i luften. Og det er nok meget godt for alle andre danske billister.

- Jeg hader, når folk dytter af mig. Min mand synes det er spild af kræfter at blive vred, når nogen dytter fordi jeg kører lidt langsomt, siger Beate Bille til SE og HØR.

Skuespillerinden kan dog sagtens se ligheder mellem sig selv og Kira.

Kira er anarkistisk. Hun er frihedsfuglen. Hun vil gerne have en fest og leve et godt liv. Hun søger væk fra det borgerlige og alle normerne. På mange punkter minder hun om mig, da jeg var yngre.

”Black Widows” er i otte afsnit. Mændene bliver sprunget i luften efter få sekunder, men der er mange andre grunde til at se med, mener hovedrolleindehaveren.

- Det er en drama-comedy-serie. Det er tre power-damer, hvor mændene ryger rimelig hurtigt. Derfra tror damerne nok, at lykken er gjort, men de bliver yderligere udfordret, siger Beate Bille. 

Serien kan også ses på Viaplay 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close