Nyheder27. januar 2010

Basim: Storebror dømt for svindel

Nabil, der - ligesom sin kendte lillebror - er med i X Factor, taler ud om sin kriminelle fortid til SE og HØR
Af af
Basims bror Nabil er dømt for dankortsvindel
Basims bror Nabil er dømt for dankortsvindel
 Foto: All Over/ DR1

Han tager sig igen og igen til hovedet og får blanke øjne, da han lægger kortene på bordet over for SE og HØR.

Sidste år fik Nabil Moujahid, som ligesom sin lillebror Basim forsøger sig som deltager i "X Factor", en 3 måneder lang betinget dom og 80 timers samfundstjeneste for dankortsvindel.

- Der er ikke ord for, hvor meget jeg flover mig. Jeg fortryder 100 procent og kan slet ikke genkende den person. Det ligner mig overhovedet ikke, fortæller den 24-årige danskmarokkaner, som i 2007 misbrugte sit tjenerjob til at få fat i en række dankortcifre.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/musik/januar/basimskriminellebrortek-jpg.jpgMindre flov bliver forbrydelsen ikke, da Nabil fortæller, hvad det var, han brugte andre folks surt tjente penge på.

- Jeg havde isoleret mig fuldstændig og orkede ikke at gå uden for en dør. Så jeg købte mad og nogle småting over nettet, så jeg slap for at gå ud. Det var virkelig dumt, lyder det fra Nabil, som nu må leve med en plettet straffeattest.

Basim støtter

Heldigvis kan Nabil hente forståelse og støtte hos sin 17-årige lillebror.

- Jeg blev overrasket. Det ligner ikke ham. Jeg sagde, at det var dumt gjort, men at jeg altid ville være der for ham, fortæller Basim, som samtidig erklærer, at forholdet til brormand nu er forbedret.

- Nabil og jeg er blevet bedre til at tale sammen. Og min bror er min bror, lige meget hvad.


Få gratis dvd

Køb det ny SE og HØR, som er på gaden fra i morgen, torsdag, og læs mere om Basim og hans storebror. Samtidig sikrer du dig en gratis dvd med de 4 første afsnit af "Desperate Housewives" samt chancen for at være med i konkurrencen om en rejse til VM i Sydafrika.


Sponsoreret indhold