Nyheder5. december 2016

Basim ramt af stor sorg: Har mistet sin mor

”X Factor”-sangeren Basim har mistet sin mor. Zohra sov ind i familiens hjem i weekenden. Sangeren mistede sin far for fire år siden
https://imgix.seoghoer.dk/media/04307e070bd64fbe87646cc366f57983.jpg
 Foto: All Over

For fire år siden mistede Basim sin far. Og nu har endnu en tragedie ramt den 24-årige musiker.

I weekenden mistede Basim således sin mor.

Basim fortæller selv om det ulykkelige tab på sin Facebook-profil:

- Kære allesammen. Min smukke mor Zohra er ikke hos os længere. Hun sov stille ind i sit hjem i weekenden, skriver Basim på Facebook.

Moderen havde siden Basim var fire år gammel lidt af den invaliderende muskelsygdom parkinsons.

null

- Jeg sender en tanke til alle der går gennem en svær tid ligesom os. Husk at få det bedste ud af livet med dem I elsker, for når vi en dag ikke har hinanden mere, er der kun minderne tilbage, tilføjer Basim på Facebok.

For fire år siden mistede Basim sin far, der igennem en længere periode havde kæmpet mod leukæmi. Efter faderens død stod Basim frem og fortalte, at det ikke var det eneste sygdomforløb, han skulle forholde sig til. Hans mor var nemlig også syg - ramt af den invaliderende sygdom parkinsons, der betød, at Basim ofte har hjulpet sin mor med praktiske gøremål.

I sit Facebook-opslag, hvor han fortæller om sin mors død, kommer Basim også med en opfordring til alle unge mennesker:

- Til den unge generation derude, vil jeg gerne sige: Lov mig, at I ikke tager jeres forældre for givet. Lov mig, at I gør jeres bedste for dem. Lov mig, at I besøger dem en gang for meget end en gang for lidt. For livet er kun noget vi låner. Intet varer for evigt, og sådan er livet.

- Tak til jer Danmark. Tak fordi I gav min mor og min far mulighed for at se sin søn få succes. Tak for jeres kærlighed og varme på trods af et til tider koldt og gråt land. Hvis vi som land og medmennesker står sammen, og lærer at elske hinanden mere, vil dagene føles længere og mørket lidt lysere. Ære være min mors minde.

Basim, hvis borgerlige navn er Anis Basim Moujahid, blev allemandseje, da han tilbage i 2008 medvirkede i "X Factor". Begge Basims forældre overværede hans succesfulde tid i det populære program.

Se billeder af Basim sammen med sine forældre og bror i galleriet herunder:

Basim sammen med sine forældre

Sponsoreret indhold