Nyheder15. februar 2008

BASIM: JEG ER PIGERNES VEN

Den 15-årige charmetrold fra ”X Factor” taler åbenhjertigt om piger, familie og nerver
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/basimxfaktorstort-jpg.jpg

I løbet af få uger har den 15-årige Basim fra Høje Gladsaxe sunget sig ind i pigehjerter over hele landet. De nøddebrune øjne og den store personlighed har gjort sangtalentet til en eftertragtet fyr.

- Der er mange piger, som giver mig deres telefonnummer, og det kan man jo ikke sige nej til, griner Basim og skynder sig at tilføje: - Men jeg har ikke brugt nogen af dem - endnu i hvert fald.

Opmærksomheden fra det modsatte køn er blevet større, men er dog ikke uvant for den 15-årige, som selv kalder sig for pigernes ven.

- Jeg har altid godt kunnet lide at snakke med pigerne. Det er tit mig, de kommer hen til med deres problemer.

Far i bedring

For cirka otte måneder siden fik hans far konstateret blodkræft. Heldigvis er Basims far i bedring og er blevet udskrevet, så han fredag aften kunne heppe på sønnen. Men selv om faderen er udskrevet, betyder det ikke, at han er rask.

- Han er stadig syg og skal jævnligt til kontrol, så nu må vi se, hvordan det går.

Troede, det var slut

Selv om både far, mor og storebror var til stede, kæmpede Basim endnu en gang med sine nerver fredag aften.

- Jeg kunne godt mærke, at det gik dårligt. Da jeg kom op til de andre bag scenen, var jeg ked af det og bange for at ryge ud, fortæller Basim.

Heldigvis var seerne vilde med charmetrolden og sendte ham videre til næste show, hvor deltagerne skal imponere dommerne med filmhits.

Læs mere i ugens SE og HØR

Sponsoreret indhold