Basim: Beruset

Den purunge Basim, som blev kendt under DR's talentprogram "X Factor", drak sig fuld på sin sidste skoledag onsdag den 25. juni 2008. Allerede da Basim og klassekameraterne ankom til baren Krasnapolsky i Vestergade, København, fik de serveret champagne.
Det fortæller en gæst, der befandt sig på stedet.

Udskænkningen skete på trods af, at det er ulovligt at servere alkolhol til unge under 18 år.

- Basim ankom sammen med Susan K. ("Paradise Hotel"-deltager, red.), som skulle være gæstebartender. Mens hun gik i baren, fik han anvist et bord lige ved siden af dansegulvet, og sad og nød synet af pigerne, som rystede røv.

Imens indtog han farvestrålende cocktails og champagne, der blev bragt ned til ham og hans selskab. Han var bestemt ikke appelsinfri, da han forlod stedet ud på morgenen med en pige i hver arm, lyder det fra kilden på stedet.

Basim, som fylder 16 år i morgen fredag den 4. juli 2008, har dog selv en lidt anden version af aftenens forløb, fortæller hans pressemedarbejder, Signe Sehested Lund.
- Det er korrekt, at Basim i onsdags fejrede sidste skoledag på Krasnapolsky med sine klassekammerater, og de havde en rigtig god aften.
Men jeg har lige været i kontakt med ham, og han fortæller, at han ikke var beruset, siger hun.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close