Basim: Alternativ juleaften

Basim holder ikke jul på almindelig vis

Basim holder ikke jul på almindelig vis

Foto: All Over


And, juletræ og hygge i familiens skød. Sådan lyder opskriften på den 24. december for størstedelen af danskerne. Men den tidligere "X Factor"-deltager Basim har en helt anden dag i vente. Han har nemlig en fyldt kalender juleaftensdag.

Basim smiler igen

- Jeg holder ikke jul som alle andre. Jeg skal stadig have min and og alt det der. Men jeg har bare valgt at sige til mig selv, at jeg gerne vil komme med en gave til andre. Den 24. december skal jeg hen på Rigshospitalet, hvor jeg skal underholde børnene i Ronald McDonald-huset. Det har jeg gjort de seneste mange år, fortæller Basim der til februar kan opleves i musicalen "Grease" i Tivoli.

Men Rigshospitalet er ikke de eneste, der får besøg af Basim.

- Samme dag laver jeg noget, der hedder Eventyrjul for udsatte børn. Det er andet år, jeg skal det. I år har jeg forsøgt at få nogle gode mennesker med.
Jeg får en fed dag. Og ungerne får en fed dag. Det glæder jeg mig meget til. Der er god mad og så skriver man lidt autografer. Det er hyggeligt, fastslår sangeren.

Basims sang blev stjålet

- Jeg har lavet velgørenhed før "X Factor". Da jeg var 12 år var jeg med til Unicefs arrangementer. Jeg holdt tale, hvor politikere og prinsesse Alexandra var med. Jeg kan rigtig godt lide at lave velgørenhed.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close