Nyheder22. november 2010

Baronessen og Zobel smidt på gaden

En blomsterbutik i København fik nok af Rigmor Zobels opførsel og bortviste hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/november/blomsterbiksstort-jpg.jpg
 Foto: Niels S. Andersen

Livet er ingen dans på roser. Det er en lektie, Rigmor Zobel efterhånden har lært.Og mandag formiddag i det indre København måtte hun endnu en gang sande, at der er noget om den gamle talemåde. Om det skyldes Rigmors kokaindom eller en mandagssur ekspedient, finder hun nok aldrig ud af.Læs også: Jeg har taget kokainMen faktum er, at den narkodømte jetsetter blev smidt ud af en blomsterbutik.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/november/blomsterbikstekst-jpg.jpg

Det var her i Bremerholm's Blomster ved Magasin at Rigmor Zobel blev smidt ud (Foto: Michael Medgyesi)Sammen med veninderne Caroline Fleming og Signe Damgaard - der er mest kendt for eksmanden Erik - tullede Rigmor rundt i byen.Men da hun nåede Bremerholm's Blomster ved Magasin, forsvandt hyggen. Øjenvidner beretter over for SE og HØR, hvordan Rigmor blev svinet til i butikken. Rigmor bestilte roser til sin mand Jesper Ravn, der samme dag fyldte 43. Men da hun spurgte, om hun selv måtte vælge de smukke røde blomster, blev ekspeditricen vred.Læs også: Skandaløs renvaskningSammen med sine veninder Caroline og Signe blev hun smidt ud af butikken med beskeden om, at "I må købe roser et andet sted. Vi er ikke dygtige nok til at hjælpe jer. Ud!".

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/november/blomsterbikssignetekst-jpg.jpg

Signe Damgaard var heller ikke velkommen i blomsterbutikken (Michael Reick)En af de ansatte i butikken har en forklaring:- Hun kom her og troede, hun var en dronning, Det er hun altså ikke, og vi kan sagtens leve uden Rigmor Zobel. Vi sælger masser af blomster, sagde en mandlig ansat i butikken, da SE og HØR kiggede forbi mandag eftermiddag. Rigmor Zobel ønsker ikke selv at kommentere den ubehagelige oplevelse.Læs også: Lyver om uddannelse

Sponsoreret indhold