Nyheder9. september 2015

DÉT SKAL FEJRES: "Baronessen" fylder 40 år

Læs alt om Caroline og se et kæmpe galleri LIGE HER
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.4770422aq.jpg
 Foto: All Over

I dag fylder Caroline Fleming 40 år, og i mandags var hun på slap line i realityserien, ”Ladies of London”, der havde premiere på Bravo TV (serien kommer senere på TV3, red.).

Caroline Fleming startede livet som fast inventar I toppen af Danmarks jetset-kredse - og hvor andre får en sparkedragt i dåbsgave, fik Caroline Fleming en baronessetitel og udsigten til at arve sit helt eget slot.

Sidstnævnte købte hun en stor bid af i 2003, to år efter, at hun gennem ægteskabet med James Bond-forfatteren Ian Fleming, blev gift ind i en af Englands rigeste familier.

Året før havde hun fødte næste arving i rækken, sønnen Alexander.

Men livet som slotsfrue huede hende åbenbart ikke, for nu står farmand igen i spidsen for Valdemar Slot, hvor vi lærte hende alle at kende, da dokumentar-serien ”Baronessen” rullede over skærmen i 2007.

Da var hun stadig inde i varmen hos de rige og royale, men efter datteren, Josephine, kom til verden, valgte Caroline Fleming at blive skilt fra sin britiske rigmand, hvorefter hun forfulgte rollen som TV-stjerne og vores alle sammen TV-Baronesse, fremfor rollen som adelig.

Kort tid efter rejste hun land og rige rundt i programmet ”Baronessen flytter ind”, og her hentede hun kendis-hjælp ind i form af boldbissen Nicklas Bendtner.

Noget, hun måske ikke skulle have gjort, for baronesse eller ej, Caroline faldt pladask for den 13 år yngre Amager-dreng, og inden hun kunne nå at remse sit stamtræ op, ventede hun Lord Bendtners uægte baby.

Sønnen Nicolas kom til verden i 2010, men selv med et kærlighedsbarn sammen holdt forholdet mellem kendisparret kun ganske kort.

Bendtner kastede i stedet sin opmærksomhed på den ligeså unge Julie Zangenberg, mens Caroline Fleming endnu ikke har mødt manden, der kan befri hende fra tilværelsen som adelig alenemor til tre.

KÆMPE TILLYKKE FRA SE & HØR!

DAGENS V.I.P.: LÆS ENDNU MERE OM CAROLINE FLEMING LIGE HER

Caroline Fleming: Fræk forvandling

Sponsoreret indhold