Nyheder29. juni 2009

Barnepigen: Hans børn var bange for ham

Grace Rwaramba har passet Michael Jacksons 3 børn, siden de blev født, og nu løfter hun sløret for, hvordan popkongens forhold til dem i virkeligheden var
– Børnene frøs til is, når han kom ind i rummet, siger Michael Jacksons mangeårige barnepige om Michaels børn
– Børnene frøs til is, når han kom ind i rummet, siger Michael Jacksons mangeårige barnepige om Michaels børn
 Foto: All Over

Grace Rwaramba har været en fast del af Michael Jacksons stab i 18 år, og da hans førstefødte søn Prince Michael kom til verden i 1997, blev hun ansat som barnepige på fuldtid.

Siden har hun passet popikonets 3 børn og været vidne til lidt af hvert gennem tiden, men for første gang taler hun ud i den engelske avis The Sunday Times.

- Jeg har holdt de børn i mine arme, siden den første dag i deres liv. De er som mine egne børn, siger barnepigen, som blev fyret for et par måneder siden - angiveligt fordi Michael Jackson var bekymret for, at børnene skulle knytte sig mere til hende end ham.

Børnene frøs til is

Episoden, der kom til at koste barnepigen sit job, var egentlig en hyggelig dag, hvor Michael Jacksons mindste søn "Blanket" optrådte for Grace Rwaramba og sine søskende med sin fars gamle hits. Men hyggen blev med ét spoleret.

- Så kom Michael pludselig ind. Han overraskede os. Sikkerhedsvagten plejede ellers at advare mig, når Michael var på vej. Blanket stoppede med det samme med at synge. Børnene kiggede skræmt på ham. Michael var så vred. Jeg vidste, jeg ville blive fyret. Det blev jeg, hver gang børnene blev for tæt knyttede til mig, siger barnepigen.

De savner mig

Siden fyringen har Grace Rwaramba ikke set Prince Michael, 12 år, Paris, 11 år, og Blanket, 7 år, og det plager hende.

- Jeg elsker de børn. Jeg savner dem sådan. Jeg plejede at kramme og grine med dem. Men så snart Michael var i nærheden, frøs de til is. Han kunne ikke lide, når jeg krammede dem. Men de havde brug for kærlighed. Jeg var den eneste mor, de kendte, siger Grace Rwaramba.

Efter Michael Jacksons dødsfald har børnene været hos deres farmor Katherine Jackson, men de savner deres gamle barnepige.

- Grace, børnene græder. De spørger til dig. De kan ikke forstå, at deres far er død, har Katherine ringet og sagt til den fyrede barnepige.

Sponsoreret indhold