Nyheder31. juli 2011

Barbara Zatler kunne være endt som Amy Winehouse

Den labre model afslører nu, at hun selv har haft et årelangt misbrug af stoffer
Barbara Zatler kalder Amy Winehouses død sørgelig og synd
Barbara Zatler kalder Amy Winehouses død sørgelig og synd
 Foto: Thomas Laursen

Den dansk-slovenske model og skuespiller Barbara Zatler har haft en kometagtig karriere de seneste år. Men det fantastiske liv, hun lever i dag, kunne have været endt, inden det rigtig kom i gang.

- Jeg priser mig heldig over at være i live. Havde jeg fortsat mit misbrug, tror jeg ikke, jeg var i live i dag. Så ville jeg være endt som Amy. Så ville ecstasy'en have fået mit liv, siger Barbara Zatler til Ekstra Bladet.

Læs også: Barbara Zatler: Hård barndom

Det var i modellens sene teenageår, hun indledte det farlige misbrug.

- Jeg har haft sommerferier, hvor jeg stort set hver eneste dag var på coke eller ecstasy, og jeg har oplevet venner få psykoser for livet. Jeg har været utrolig heldig, at jeg selv er sluppet uden mén, forklarer Barbara.

Læs også: Barbara Zatler: Hukommelsestab

Til sidst var det, som om stofferne ikke længere gav den ønskede virkning, og da gik det op for Barbara, at hun var nødt til at komme ud af misbruget.

- Min krop var ved at sige stop, og det var, som om der var en stemme i mit indre, der sagde: "Enten stopper du nu, eller også tager du dit eget liv". Så tænkte jeg: "Det duer ikke". Heldigvis havde jeg en fået en god ven, der i den grad støttede og bakkede mig op, da jeg valgte at stoppe mit misbrug, fortæller modellen, der blev stoffri som 23-årig.

Sponsoreret indhold