Nyheder 3. juni 2014

’Banging’ og udenomssnak: Her er de sjove videoer med Løkke

Venstre-formanden i strid modvind
Af af
Lars Løkke har haft et utal af sjove optrædener
Lars Løkke har haft et utal af sjove optrædener
Foto: YouTubeDet har bestemt ikke været den aller-sjoveste arbejdsdag i dag for Venstres Lars Løkke Rasmussen.

Hele dagen har han kæmpet en brav kamp for sit politiske liv under Venstres hovedbestyrelsesmøde i Odense.

SE og HØR har her samlet lidt videoer af store (politiske) øjeblikke med Lars Løkke Rasmussen:

Se Løkke i det berømte "ganging/hammer-klip" fra COP-15-møde i København:Venstre fik det dårligste valg til Europa-Parlamentet siden 1984 og fik kun to pladser i det kommende parlament, hvorfor den tidligere DR-vært Morten Løkkegaard nu er færdig som EU-parlamentariker.

Bilagssagen omhandler Venstres køb af tøj for 152.000 kroner for at klæde Lars Løkke på samt en rejse til Løkkes kone og ene barn til Mallorca til en værdi af 11.000 kroner.

Løkke forklarer VK-regeringens skattepolitik:
Siden har det rumlet i Venstres bagland og i folketingsgruppen efter en elendig håndtering af bilagssagen, hvor Lars Løkke og partiledelsen ikke har formået at overbevise vælgerne og en del af Venstremedlemmerne om, at sagen har været håndteret korrekt og i overensstemmelse med Venstres oprindelige værdigrundlag.

Løkke om forskellen på at skifte holdning og standpunkt:Tidligere minister Birthe Rønn Hornbech har til Politiken udtalt, at hun på baggrund af sagen helt overvejer at forlade Venstre.

- Jeg aner ikke mine levende råd. Jeg ved bare, at det, jeg præsenteres for, er ikke Venstre. Det er ikke Venstre, at man ikke betaler sine regninger selv, og at man bringer befolkningen i tvivl, om man har betalt sin skat. Det er ikke Venstre, siger Birthe Rønn Hornbech til Politiken.

Lars Løkke har mere end svært ved at svare på enkelt spørgsmål om, hvorvidt han har deltaget i møder i Venstre-regi om Helle Thorning-Schmidts skattesag:
Løkke om rådighedsbeløb og sko til 2.000 kroner:
Lars Løkke-sangen om brug af skatteydernes penge fra en af de første bilagssager:

Sponsoreret indhold