Nyheder29. april 2017

"Bagedyst"-vinder gik i søvne med saks: Det er uhyggeligt

Tv-værten og "Den store bagedyst"-vinder Annemette Voss klippede sin T-shirt i stykker og gnavede hul i den.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/annemette_voss.jpg
 (Foto: All Over)

En nats søvn udviklede sig til mareridtsagtige scener for Annemette Voss.

Den tidligere "Den store bagedyst"-vinder og nuværende TV2-vært fortæller på sin blog, annemettevoss.dk, at hun har det med at gå i søvne og gøre besynderlige ting.

Men den seneste gang natteroderi topper alt, hvad hun tidligere har gjort, beskriver hun i et blogindlæg.

- Det er så creepy (uhyggeligt, red.) det her. Jeg vågnede op i går morges (onsdag, red.) - sådan stille og roligt og ganske fredeligt - og bemærker pludselig, at min T-shirt er klippet op hele vejen fra halsudskæringen og ned til kanten. Derudover erfarer jeg, at jeg simpelthen også har gnavet et stort hul i blusen langs halsudskæringen, skriver hun i blogindlægget.

Annemette Voss beskriver videre, at det langsomt er begyndt at dæmre for hende, at hun befandt sig i køkkenet midt om natten og ledte febrilsk efter noget i skuffen.

- Min kæreste kan i øvrigt fortælle mig, at jeg i løbet af natten styrtede ud af sengen og ud i køkkenet - og bagefter kom jeg ind i soveværelset og fabulerede om noget med min T-shirt, og at det var meget vigtigt, at den skulle klippes op. Hvad fanden har jeg drømt? Jeg har ingen anelse, lyder det fra hende.

Ifølge sundhed.dk forekommer søvngængeri hyppigst i fire til otteårs alderen.

Sponsoreret indhold