Nyheder27. januar 2014

Badehotellet: Nøgenbadning

I aftenens afsnit smider kvinderne tøjet
I aften smider Anette Støvelbæk, Anne Louise Hassing og Cecilie Stenspil alt og hopper nøgne i havet
I aften smider Anette Støvelbæk, Anne Louise Hassing og Cecilie Stenspil alt og hopper nøgne i havet
 Foto: Thomas S. LaursenEfter en uges pause pga. EM i Håndbold, ruller "Badehotellet" atter over TV-skærmen i aften på TV". Og aftenens afsnit bliver et af de frækkere.

TV2 har teaset for scenen siden før jul, og i aften viser de så det afsnit, hvor Cecilie Stenspils figur, fru Aurland, viser de andre fruer, hvordan man nøgenbader i Vesterhavet.

Ole Thestrup: Spiller sig selv

Man skal dog ikke regne med at se Cecilie Stenspil, Anette Støvelbæk og Anne Louise Hassing vælte rundt i bølgen blå uden en trevl på kroppen i flere minutter. Og det er helt bevidst.

- Nøgenbadningen er en vigtig del af plottet i "Badehotellet". Det er fru Aurlands projekt. Vi har ikke gjort det bare for at lokke husarerne til. Pigerne syntes, det var sjovt, og der var fuld opbakning fra deres side til at gøre det. Ellers havde de ikke gjort det, siger Michael Bille Frandsen, "Badehotellets" producent, til BT.

Han fortæller desuden, at skuespillerne har sikret sig, så deres bare numser og nøgne kroppe ikke kommer til at florere andre steder end på TV-skærmene.

De har nemlig fået indskrevet i deres kontrakter, at der ikke må tages billeder under nøgenscenerne, og at der aldrig må bringes affotograferinger fra serien.

Paradise Hotel: Erotisk brusebad

Det er ikke første gang, at seerne får et stykke med bart i "Badehotellet". Barnestjernen, Amalie Dollerup, har i de seneste to afsnit vist sine attributter i scener, hvor hun er i karbad.

I ugens SE og HØR, kan du læse, hvordan Amalie Dollerup har det med at vise sine bryster i serien.

Sponsoreret indhold