Nyheder 9. februar 2019

Baard Owes enke: Flytter ind i sønnens baghave

Efter Baard Owes død har enken, Marie-Louise de Coninck, valgt at flytte ind nær sin kendte søn og svigerdatter.
(Foto: Aller Media)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om man for længst har passeret de 80, er det ikke for sent at begynde på en frisk.

Skuespillerinden Marie-Louise de Coninck Owe og hendes mand Baard Owe nåede at bo mere end 55 år i en villa på Frederiksberg, inden Baard Owe for 14 måneder siden døde af lungekræft, 81 år gammel.

– Der var for mange minder i det hus. Så jeg solgte det og har nu købt et andet i Vanløse, forklarer Marie-Louise de Coninck Owe, som kalder det ”fuldstændig idiotisk”, at hun alene flytter ind i en villa på 175 kvadratmeter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Aller Media)

Villaens tidligere ejer Michael Bojesen – her med grevinde Alexandra – bor og arbejder i dag i Sverige. Michael Bojesen fik 6.995.000 kr. for Vanløse-villaen, som han for 13 år siden købte for 2.895.000 kr. (Foto: Aller Media)

– Men jeg kendte huset, som var ejet af DR-pigekorets tidligere leder Michael Bojesen, og det var lige til at flytte ind i. Samtidig er jeg rigtig glad for at komme tæt på David og svogerdatteren Marie Askehave og deres børn.

Så kan vi hjælpe hinanden, når der er brug for det.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Marie Askehave er lige nu TV-aktuel som politianklageren Isa i den anmelderroste TV-serie Bedrag. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Med flytningen, som fandt sted i november og dermed inden Marie-Louise de Coninck Owe officielt købte villaen, er den 82-årige skuespiller næsten flyttet ind i sin søn og svigerdatters baghave.

– Nu bor jeg kun 35-40 skridt fra David og Marie og deres to børn, fortæller Marie-Louise, som betalte knap 7 mio. kr. for sit nye hjem.

Det er nogenlunde det samme, som hun fik for villaen på Frederiksberg.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Skraafoto/Kortforsyningen.dk)

Så tæt bor de: Marie Askehave og David Owe ejer villaen foroven, mens skuespillerparrets svigermor/mor er flyttet ind i villaen nederst på billedet. (Foto: Skraafoto/Kortforsyningen.dk)

David Owe fortæller, at han er glad for sin nye nabo.

– Det er dejligt, at min mor er flyttet ind så tæt på os, siger han.

Sponsoreret indhold