Nyheder16. februar 2010

Axl Rose: Angrebet af knivstikker

Som sædvanlig gik det helt amok, da Guns’N’Roses gav eksklusiv koncert i New York natten til i går
Axl Rose var ved at blive overfaldet af knivstikker
Axl Rose var ved at blive overfaldet af knivstikker
 Foto: All Over

Det, der skulle have været en eksklusiv koncertfest for et lille og meget udsøgt publikum i New York matten til i går var ved at udvikle sig til den rene katastrofe.

En mand trak en kniv, netop da Guns'N'Roses med Axl Rose i spidsen var gået på scenen.

Det, der lignede et angreb på den genopstandne heavy rocker, blev imidlertid afværget i sidste øjeblik. Den tidligere forsanger i bandet
Skid Row, Sebastian Bach, optrådte som sand bodyguard og tacklede manden med kniven.

- Ingen kommer i nærheden af "my man", Axl Rose, med en kniv, sagde Bach efterfølgende til New York Post.

Festen var en af de ekstraordinært eksklusive "Nur Khan's Rose Bar Sessions", hvor celebriteterne står i kø for at komme ind, blev afholdt på Gramercy Park Hotel. Af de 150, der havde fået tiltusket sig en billet, kan nævnes Mickey Rourke, Stroke's Fabrizio Moretti, Albert Hammon Jr, Zoe Kravitz og Sophie Bush.

Måske til Danmark

Efter manden med springkniven var blevet overmandet og overgivet til politiet fortsatte festen. Axl Rose og Guns'N'Roses spillede til klokken 3 om morgenen, hvilket lover godt for de europæiske optrædener, der fyres af til sommer. Blandt andet skal de spille på Sölvesvrå Festivalen i Sverige, der afvikles 9.-12. juni, og der går rygter om, at de kommer til Aalborg ved samme lejlighed.

Sponsoreret indhold