Nyheder11. juni 2014

Av av av: Camilla Ottesen ville løfte træstamme, men så…

Se billede af TV-værtens voldsomme skade her
Af af
Camilla Ottesens fod ligner noget, der har været udsat for en større ulykke
Camilla Ottesens fod ligner noget, der har været udsat for en større ulykke
 Foto: Thomas S. Laursen og Facebook

Pinsen-hyggen fik en brat afslutning for Camilla Ottesen. Den kønne TV-vært endte således på skadestuen efter at være kommet i nærkontakt med en træstamme på den hårde måde

- Det var simpelthen så dumt. Jeg gik rundt i min have i går og ville flytte en stor træstamme, og det kunne jeg så ikke. Den smuttede mellem hænderne på mig og ramte min fod ret hårdt, siger Camilla Ottesen til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Camilla Ottesen: Derfor tænder min mand på mig

LÆS OGSÅ: Camilla Ottesen springer i Vild med dans-skruddet

Og på billedet ligner foden (og specielt storetåen) da også noget, der har været udsat for en større ulykke - neglen dingler, og blodet pibler frem.

- Det gjorde sindssygt ondt. Heldigvis var min søn og hans ven hjemme, og de kunne komme mig til undsætning og ringe efter min mand. Han kørte mig så på skadestuen, fortæller Camilla Ottesen.

På skadestuen fik hun bedøvet foden og røntgenfotograferet den. Heldigvis var den hverken brækket, og den skulle heller ikke syes. Men den er nu pakket ind i en stor forbinding, og TV-værten er blevet udstyret med et sæt krykker.

- Nu skal jeg så holde den i ro, nok i nogle uger. Det er stadig smertefuldt, og det er også rigtig irriterende. For jeg kan jo ikke rigtig have sko på og træne, siger Camilla Ottesen, inden hun tilføjer:

- Og jeg burde nok træne noget mere. Jeg har hvert fald overvurderet mine evner til at bære en træstamme.

Sponsoreret indhold