Nyheder5. december 2008

Audrey Castañeda: Sender fuldemands sms’er

Stand-up-komikeren er flov over, at hun ikke kan lade sin telefon ligge, når hun har fået noget at drikke
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/audreycastanedajulebrandert-jpg.jpg
 Foto: All Over

Audrey Castaña er typen, som vågner op dagen derpå med kæmpehovede på og gruer for at kigge på sin mobil. Når stand-up-komikeren bliver julefrokost-fuld, går det nemlig direkte i tommel- og pegefingeren og så bliver der formuleret pinlige beskeder til den helt store guldmedalje.

- Jeg skal simpelt hen ikke have lov til røre ved min mobiltelefon, når jeg er til julefrokost. Jeg benytter typisk lejligheden til lige at gøre op med en ekskæreste via sms, fordi jeg af uransagelige årsager føler, at netop nu er tiden til at sætte tingene på plads og få sagt min uforbeholdne mening, fortæller Audrey Castañeda til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Eller også prøver jeg at sende en besked af seksuel karakter. Problemet er bare, at jeg ikke kan stave, når jeg er fuld, så de beskeder, jeg sender, er totalt uforståelige. Og så vågner jeg dagen efter og er bange for min mobiltelefon, når svarene begynder at tikke ind ...

Stand-up komikeren er sikkert langt fra den eneste, der har lyst til at sende sin mobil-telefon langt væk fra rækkevide, når branderten begynder at sætte ind.

Sponsoreret indhold