Nyheder9. juli 2008

Asmaa Abdol-Hamid: Bror dømt for kvindevold

Tarek Abdol-Hamid gik amok, da han på et diskotek blev afvist af en ung, smuk kvinde
Asmaa har kaldt sig selv ”muslimsk feminist”. Men hendes brors syn på kvinder er ikke just rødstrømpeagtigt
Asmaa har kaldt sig selv ”muslimsk feminist”. Men hendes brors syn på kvinder er ikke just rødstrømpeagtigt
 Foto: Johnny Wichmann

Venstrefløjspolitikeren og kvindesagsforkæmperen Asmaa Abdol-Hamid har en bror, som mener, at kvinder skal slås ned, hvis de afviser en mands tilnærmelser.

Den holdning viste 27-årige Tarek Abdol-Hamid med al tydelighed en aften på Crazy Daisy i Svendborg, hvor han gjorde sig til over for fotomodellen Sofie, som gæstede stedet.

Episoden udviklede sig til en regulær voldssag. Ifølge domsudskrifterne fra sagen skete der følgende: På diskoteket lægger Tarek an på den unge model ved at gribe hende om taljen og tage hende på brysterne.

Hun afviser ham blankt ved at skubbe ham væk. I første omgang bliver dette mødt med et vredesudbrud fra Tarek, hvor han kalder hende "fucking luder" og "kælling".

Din familie skal dø

Efter det voldsomme optrin forlader pigen i hast diskoteket sammen med sin veninde. Men Tarek følger efter.

- Jeg kender nogle mennesker i Odense. Bare vent, din familie skal dø, lyder det fra den forsmåede bejler, som løber op til den skræmte model og skriger hende ind i ansigtet.

Skrigeriet efterfølges af et skub, der sender Sofie i asfalten.
Hun rammer jorden hårdt, slår hovedet og besvimer, hvilket dog ikke forhindrer Tarek i at slå hende i ansigtet og sparke hende i maven.

Episoden koster Abdol-Hamid seks måneder i fængsel - hans tredje dom siden 2003. Tarek Abdol-Hamid er tidligere straffet for bl.a. vold, tyveri og trusler på livet.

SE og HØR ville gerne høre, hvad Asmaa synes om sin brors syn på kvinder. Men hun ønsker ikke at kommentere sagen.

Sponsoreret indhold