Nyheder13. oktober 2009

Asian Sensation: Vilde med piger

Humørbombe-trioen fra Århus er klar til at nedlægge danskerne
Daneshan, Danushan og Kautham synger om det, der fylder deres hoveder: piger
Daneshan, Danushan og Kautham synger om det, der fylder deres hoveder: piger
 Foto: DR

Det hidtil mest humørsprudlende indslag i "X Factor" har utvivlsomt været de tre srilankanske drenge i Asian Sensation, Daneshan, Danushan og Kautham.

Nu er de igen på banen med en single, hvor de selv har skrevet både sang og tekst. Og den handler selvfølgelig om tøser.

- Det er jo tre unge drenge, og de synger om det, der fylder mest i hovedet på dem - nemlig piger. De får masser af tilbud, men de er alle tre singler stadigvæk. Der er simpelthen ikke plads til en kæreste i deres liv lige nu. De fokuserer fuldt ud på deres skole, og derefter går tiden med at pleje deres musikalske karriere, fortæller Kajan Jeykumar til Ekstra Bladet. Han er storebror til Kautham.

Hverken han eller de tre drenge er helt klar over, om Asian Sensations store underholdningsværdi også har givet dem den popularitet, der er nødvendig. for at de kan holde liv i deres popstjernedrømme. Derfor starter de blødt med en single, der sikkert bliver fulgt op af en julesingle. Og så må tiden vise, om vi derefter fortsat skal grine sammen med drengene.


Sponsoreret indhold