Nyheder5. februar 2010

Asger Aamund: Stå frem

På baggrund af den milde dom mener finansmanden, at jetsetdronningen skal afsløre sin identitet
Asger Aamund mener, at jetsetdronningen skal stå frem og ved, hvem hun er - hvad mener du? Stem her på siden
Asger Aamund mener, at jetsetdronningen skal stå frem og ved, hvem hun er - hvad mener du? Stem her på siden
 Foto: All Over

Mens anklager og forsvar i går procederede i sagen om jetsetdronningens tiltale for brug, besiddelse og videreformidling af 170 g kokain, fulgte rigtig mange af seoghør.dk's læsere forløbet via vores direkte reportage fra retssalen - den kan genafspilles længere nede på siden.

Undervejs blev læserne spurgt om de ved, hvem jetsetdronningen er. 92 procent af vores læsere ved det.

Netop det faktum er også en af finansmanden Asger Aamunds pointer, når han nu opfordrer hende til at stå frem, efter at hun har fået en relativt mild dom.
- Jeg læste, at 95 pct. af folk ved, hvem hun er. Så navneforbuddet har jo ingen videre effekt. Derfor kan hun lige så godt stå frem og tale ud. Så afmystificerer hun det også og kan fortælle hele historien, som hun selv ser den, siger Asger Aamund i B.T.

Til Ekstra Bladet uddyber han:

- Det ligger i danskernes natur at være særlig hævngerrige. Så jeg tror, den sag forbavsende hurtigt bliver glemt. Danskerne tilgiver hende i morgen, og jeg kan ikke se noget til hinder for, at hun kan vende tilbage til et normalt liv, når hun har afklaret sit regnskab med samfundet, siger han, og hans kone Susanne Bjerrehuus giver ham ret:

- Jeg tror ikke, folk bærer nag, så hvis det var mig, ville jeg komme videre. Det bliver ubehageligt de første gange ude. Men mange har været i mediestorm, så lad være med at pibe. Hun er velbegavet, og hvis hun selv vil, skal hun nok komme videre.

Sponsoreret indhold