Nyheder20. december 2013

Asger Aamund: Kvinder er krævende og kontrollerende

Suzanne Bjerrehuus' mand sviner det modsatte køn til
Mon Suzanne Bjerrehuus kan tackle sin mand Asger Aamunds stærke meninger om kvinder?
Mon Suzanne Bjerrehuus kan tackle sin mand Asger Aamunds stærke meninger om kvinder?
 Foto: Mikael Rieck



Suzanne Bjerrehuus er en af landets sejeste kvinder, men det har tilsyneladende ikke gjort ægtemanden Asger Aamund til en blød mand. Tværtimod.

I et interview i Femina afslører han, at han stadig hører til den generation af mænd, der håber på at de klassiske kønsroller bliver ved med at eksistere.

Og det er ikke kun de "svage", moderne mænd, der nyder en gårtur i parken med deres nyfødte i barnevogn, der får en over nakken af Asger Aamund. Også kvinderne får en sviner med på vejen.

- Kvinderne er blevet meget stærke. De er krævende og kontrollerende. De sidder dér på deres centrale plads i samtalekøkkenet og ser alt, hører alt og ved alt, siger han til Femina.

Velkommen til virkeligheden, Suzanne Bjerrehuus

Asger Aamund holder sig bestemt ikke tilbage, og han mener tilsyneladende, at børnepasning, rengøring og madlavning stadig er kvindens og ikke en fælles opgave.

- Manden ved ikke, hvad han skal gøre af sig selv, for han føler sig hele tiden overvåget og bliver sat til et eller andet, der har med husholdningen at gøre, siger Suzanna Bjerrehuus' traditionelle mand.

- Man er ikke en rigtig mand, hvis man hellere vil ud med fiskestangen end stå med Nilfisken derhjemme og alligevel lader sig koste hen i den rolle. Fordi man er en tøsedreng.

Om kvinder så heller ikke er rigtig kvinder, hvis de snupper støvsugeren og gør rent efter mand og børn, selvom de egentlig hellere ville på shoppe- eller endda fisketur, siger Asger Aamund ikke noget om til damebladet.

Måske snakker Suzanne Bjerrehuus lige så meget derhjemme, som hun gør på TV, for hvis der er noget, som Asger Aamund tilsyneladende savner i det moderne mandeliv, er det fred fra hunkønsvæsnerne omkring dem.

- Han tør ikke sige til konen, at hun skal knytte sylten, så han sætter sig ud på toilettet med sine motorblade og lukker døren. Når der er gået fem minutter, kommer konen og banker på og siger: "Har du dårlig mave? Skal jeg komme og hjælpe dig? Åbn døren, så jeg kan se, hvad der sker!" De mænd bliver jo drevet til vanvid.

Medinas kæreste Christopher vil heller ikke stå i sin kvindes skygge

Sponsoreret indhold