”Arvingerne”-stjerne tager pause fra skuespil

Mikkel Boe Følsgaard vil holde pause fra skuespillet.

Mikkel Boe Følsgaard vil holde pause fra skuespillet.

Foto: Kaspar Wenstrup
Danskerne lærte ham for alvor at kende som Emil Grønnegaard i DR's familiedrama "Arvingerne", der hver søndag trak omkring halvanden million seere til.

LÆS OGSÅ: Hov! Opdagede du også den pinlige fejl i "Arvingerne"

Men med flere forskellige filmroller ved siden af tv-optagelserne, har det været nogle travle år for Mikkel Boe Følsgaard, der nu har besluttet sig for at tage en pause fra skuespillet og rejse tre måneder til England.

- Min kæreste skal læse derovre på et universitet i Norwich. Så jeg tager med og er hjemmegående far for vores lille dreng, siger Mikkel Boe Følsgaard til Newspaq ovenpå et hektisk år.

LÆS OGSÅ: MIkkel Boe Følsgaard: Nybagt far

Livet som hjemmegående far bliver dog lidt af en omvæltning for skuespilleren, der i perioder er vant til at have mange bolde i luften, men han frygter ikke, at tre måneders pause vil sætte hans karriere bagud.

- Når jeg har lavet så meget, så er det en rimelig brat opbremsning at sige, at man trækker stikket. Men jeg har det vildt godt med beslutningen og glæder mig virkelig meget. Fordi det kan hurtigt blive sådan, at man bare hopper fra det ene til det andet projekt uden at stoppe op og få ny energi, siger Mikkel Boe Følsgaard.

LÆS OGSÅ: "Arvingerne"-Emil har succes med sin egen familie

Han vil ikke sige, at en pause har været tiltrængt, men glæder sig nu bare over, at den bliver aktuel.

- Jeg ved ikke, om jeg har brug for det, men jeg glæder mig til bare at have én ting at fokusere på, og det er at være sammen med min søn. Det bliver rigtig fedt at have tre måneder, hvor man ikke skal andet end at skifte bleer, gå ture og kigge på fugle, siger Mikkel Boe Følsgaard.

Sammen med kæresten Freja har han sønnen Teodor på knap halvandet år.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close