Arvingerne slog både X Factor og Badehotellet

Arvingerne slår - stadig - Badehotellet

Arvingerne slår - stadig - Badehotellet

Foto: AOPSelvom både X Factor og Badehotellet hitter, er det stadig DRs søndagsserie Arvingerne, der er danskernes helt klare favorit. Det viser de netop offentliggjorte seertal fra TNS Gallup.

1.778.000 danskere fulgte således dramaet mellem Signe, Gro, Frederik og Emil i DRs Arvingerne søndag aften kl 20.00, mens seertallet for talentprogrammet X Faxtor var en anelse lavere.

Læs også: DR presser citronen med Arvingerne

1.545.000 fulgte det første live-show i X Factor fredag aften, og 1.457.000 så afgørelsen omkring kl. 21.30 samme aften.

DR har med andre ord førertrøjen på, når det handler om at få kapret de danske seere. TV2s serie Badehotellet, der kørte om mandagen, har haft under 1.500.000 seere (helt præcist så 1.488.000 det sidste afsnit af serien sidste mandag).

Badehotellet har da heller ikke høstet lige så gode anmeldelser som DRs Arvingerne, som har høstet lutter stjerner og rosende ord fra anmelderne.

Læs også: Opdagede du også den pinlige fejl i Arvingerne?

Mens Badehotellet har rullet over skærmen for sidste gang, er Arvingerne stadig i gang. Dog slutter DRs søndagssucces næste søndag. Begge serier vender dog stærkt tilbage med en ny sæson til næste år. Og mon ikke de begge igen vil få en fast skare af seere?

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close