Arvingerne: Leder efter lille baby

Arvingerne leder efter en lille baby

Arvingerne leder efter en lille baby

Foto: Kaspar Wenstrup
Er din baby næsten lige blevet født? Og kunne du tænke dig, at din lille purk bliver en del af DRs populære søndagsserie 'Arvingerne'?
Så er det med at få sendt en mail afsted til holdet bag serien.

Læs også: Ekspert: DR presser citronen med Arvingerne

DRs 'Arvingerne' søger nemlig babyer, der er født i begyndelsen af denne måned, til at medvirke i næste sæson af serien, der har blandt andre Trine Dyrholm og Mikkel Boe Følsgaard i hovedrollerne.

Det oplyser serien på sin Facebook-side:

- Babyen skal helst have lyst/mellem blond hår og blå øjne. Tvillinger er også meget velkomne. Optagelserne er fra start april - slut oktober 2014 og er delt op i 3 blokke. I den første blok som er fra 9. april- 26. maj skal vi bruge vores baby ca. 9 dage, skriver holdet bag og tilføjer, at optagelser kommer til at foregå i det københavnske.

Læs også: Opdagede du også den pinlige fejl i 'Arvingerne'?

- Forældre og baby bliver honoreret for deres medvirken, og vi sørger for at tage os rigtig godt af jer. Hvis I og jeres barn/børn har lyst til at være med, så send en mail til: babyarvingernekbh14@gmail.com.

- I mailen bedes du skrive kontakt information; navn, adresse, mail, telefonnummer, samt alder, mål, vægt og billede af baby, skriver 'Arvingerne' videre.

Hvem der bliver forældre i sæson 2 afslører holdet bag ikke. Mon det er Gro og hendes norske kæreste? Eller er det Signe, der bliver mor til en lille baby med blå øjne?

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close