Arvingerne: Har Emil gjort sin brors kone gravid?

Seere af Arvingerne spørger nu, om Emil mon har gjort sin svigerinde gravid?

Seere af Arvingerne spørger nu, om Emil mon har gjort sin svigerinde gravid?

Foto: Kaspar Wenstrup
DR leder efter en baby med lyst hår og blå øjne til at medvirke i næste sæson af den populære søndags-serie Arvingerne.

Nu er spørgsmålet så, hvem der er gravid.

På seriens Facebook-side, hvor baby-efterlysningen blev postet tirsdag eftermiddag, har nysgerrige seere således kommet med deres bud på, hvem der er med rogn i sæson to af manuskriptforfatter Maya Ilsøs drama.

Det ville være nærliggende at konkludere, at det er Signe og kæresten Andreas, der venter deres første barn. Eller måske endda Gro, der for alvor er kommet tæt på sin norske kæreste.

Læs også: Arvingerne leder efter blåøjet baby

Men disse teorier tror de fleste af seerne ikke på. De hælder i stedet til, at der kommer en baby ud af den ret så hede affære mellem Emil og Solveig (Solveig er gift med Emils bror Frederik).

- Haha har Emil fået gjort Frederiks kone med rogn...., spørger Henriette Vang således på Facebook-siden, mens Maria Knudsen er en anelse mere kortfattet:

- Uhhhh!! Emil altså!!

Læs også: DR presser citronen med Arvingerne

Mx.dk har haft fat i Mikkel Boe Følsgaard, der spiller rollen som den kække Emil, men den talentfulde skuespiller er ikke meget for at røbe, hvem der er med rogn:

- Det har jeg ingen kommentarer til. Det må I spørge Maya Illsøe (manuskriptforfatter, red.) om. Jeg kender ikke anden sæson endnu, vi skal først i gang med de indledende møder om et par uger.


Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close