Nyheder21. februar 2014

"Arvingerne"-Emil: smalltalker under sexscener

Skuespilleren Mikkel Boe Følsgaard har styr på elskovsoptagelserne
Mikkel Boe Følsgaard snakker gerne, når der skal filmes sex
Mikkel Boe Følsgaard snakker gerne, når der skal filmes sex
 Foto: Kaspar WenstrupUnder optagelserne til storfilmen "En kongelig affære" måtte Mikkel Boe Følsgaard en del igennem, da han spillede kong Christian VII. Bl.a. sexscener med københavnske ludere.

Og her fik han sin sag for, da en tjekkisk medskuespiller måtte blive siddende på skødet af ham med bare bryster mellem optagelserne. Det skriver Euroman.

For nærmest ingen skuespillere, og heller ikke Mikkel Emil Følsgaard, nyder ligefrem de pinlige øjeblikke, hvor man foran filmhold og rullende kameraer udfører lidenskabelige knaldescener.

Men "Arvingerne"-stjernen tog det alligevel med ro, og fik ligefrem smalltalket gevaldigt med den tjekkiske, halvnøgne pige på sit skød.

Det er næsten tre år siden nu, og i dag griner Mikkel Boe Følsgaard ad sin veludviklede evne til at føre smalltalk under sexscener, erfarer mandebladet.

Hård start på berømmelsen

I det store interview med "Arvingerne"-Emil afslører han også, at berømmelsen nærmest væltede ham omkuld, da "En kongelig affære" fik stor international succes.

- Jeg fik taget min mødom på en hård og brutal måde, siger han til Euroman med henvisning til den store interesse, der fra den ene dag til den anden var omkring hans person.

Mikkel Boe Følsgaard: Succes med sin egen familie

Samtidig påvirkede successen Mikkel Emil Følsgaards syn på sig selv som skuespiller. For med sådan en debut på filmlærredet voksede forventningerne.

- Nej, nej, nej! I må ikke tro, jeg har peaket. Jeg er kun lige begyndt, og jeg er fucking sulten efter mere, fortæller han til magasinet, at han havde lyst til at svare alle dem, der spurgte "hvad så nu?"

Men på trods af den umiddelbare selvsikkerhed, lurere der også en frygt indeni den nu 29-årige skuespiller. En frygt, som en coach siden har hjulpet ham med at tackle.

- I mine mørke stunder kom jeg til at tænke på, at hvis filmen floppede, og jeg var dårlig i den, kunne det have spændt ben for min fremtidige karriere, siger Mikkel Boe Følsgaard ærligt.

Nøgenglad instruktør: Sexscener er hverdag

Sponsoreret indhold