Nyheder17. januar 2015

Artikel gør Geggo trist

Se her, hvad der har gjort reality-pigen så utilpas
Af af

Geggos vilde forvandlingGeggo burde egentlig være i godt humør. For få dage siden vandt hun prisen som årets bedste kvindelige reality-deltager ved Reality Awards 2015, men glæden er allerede væk.

Gense Reality Awards 2015

På Facebook skriver Geggo i en statusopdatering: - Jeg vil ikke leve på den her planet mere

Den voldsomme udmelding er en kommentar til en artikel fra dagens.dk der på baggrund af en artikel på en amerikansk hjemmeside skriver, at en far og datter i USA skal giftes og have børn sammen.

LÆS OGSÅ: Tillykke! Geggo er årets kvindelige reality-deltager

Datteren fortæller i artiklen, at hun i mange år ikke havde kontakt med sin far. Men så genoptog de kontakten via Facebook og opdagede en masse fælles interesser. Det blev hurtigt til en seksuel tiltrækning - og nu skal de altså giftes.

I videoen her kan du se, hvordan det så ud da Geggo vandt prisen som årets bedste kvindelige reality-deltagerMor Linse modtog prisenGeggo vandt også prisen for årets største skandale
Den oprindelige overskrift på denne artikel var et citat fra Geggo. Nogle læsere mente, at overskriften gav indtryk af, at Geggo er selvmordstruet. Det er heldigvis ikke tilfældet og det var ikke hensigten med overskriften, der derfor er ændret.

Sponsoreret indhold