Sådan skal det gøres! Arnold sætter homo-hader på plads

En fan af Arnold Schwarzenegger beklagede sig over, at \

En fan af Arnold Schwarzenegger beklagede sig over, at "Terminator" bifalder, at homo-ægteskaber fredag blev tilladt i alle USAs stater. Se Arnolds geniale svar nede i artiklen. (Foto: Facebook)

Facebook

Da USA's Højesteret fredag ved en historisk beslutning gjorde det tilladt for to personer af samme køn at indgå ægteskab i samtlige USA's 50 stater, blev der indledt en bølge på verdensplan, hvor høj som lav farvede deres profilbilleder på Facebook regnbuefarvede.

Det inspirerede actionstjernen Arnold Schwarzenegger, og den tidligere guvernør i Californien og erklærede republikaner lod også regnbuefarverne pryde sit profilbillede.

Men en fan af Arnold brød sig tilsyneladende ikke om homoseksuelle og slet ikke om den nye lov, så han nægtede at "like" det ændrede profilbillede.

Men i bedste Terminator-stil og med en udødeliggjort bemærkning fra "Terminator 2: Judgment Day" afviste Arnold Schwarzenegger yderligere venskab med den skuffede fan:

- Hasta la vista!, lød det korte svar til homo-haderen.

Over en kvart million mennesker har liket Arnolds ændrede profilfoto på Facebook og det er blevet delt mere end 10.000 gange og har fået næsten 10.000 kommentarer, og Arnold Schwarzenegger har lagt yderligere alen til sin allerede store popularitet.

Du kan en gengivelse af opslaget på Twitter nedenfor, men først skal du lige se klippet med bemærkningen fra "Terminator 2: Judgment Day":

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close