Nyheder2. december 2013

Ari Behn: Nu som radiovært

Prinsesse Märtha Louises mand får sit eget show
Af af
Prinsesse Märtha Louise kan nu se frem til, at hendes mand Ari Behn er i radioen
Prinsesse Märtha Louise kan nu se frem til, at hendes mand Ari Behn er i radioen
 Foto: All OverAri Behn har ikke altid haft lige nemt ved at falde til som en del af den kongelige familie, efter han giftede sig med den norske prinsesse Märtha Louise.

Som forfatter og mand med ufattelig mange meninger har den 43-årige herre derfor formået at skabe en hulens masse overskrifter for bl.a. sin politiske interesse.

Tidligere på året satte Ari Behn sig på Upper Street i London og begyndte at tigge om penge i protest mod, at hans og Märtha Louises økonomi så ofte bliver diskuteret. Især de mange anklager om, at han snylter på konens penge har generet ham.

Så på papskiltet foran ham skrev han: "Jeg er en fattig norsk forfatter", men ordet forfatter var streget ud og erstattet med "maler". "Hjælp mig venligst", stod der skrevet nederst på skiltet.

Prinsesse Märtha Louise overrasker igen

Og det er netop den type provokerende og meningsbeviste adfærd, der har fået radiostationen POPradio i Norge til at give Ari Behn sit eget show.

- Ari har mange meninger om mange ting. Interesser spænder nogenlunde omkring jorden og forfatter, kulturel arbejdstager og studievært på visitkortet, han har en masse spændende ting i dit hjerte, at han vil dele med lytternes POPradios, fortæller en talsperson for stationen.

Her kan han så igen få lov at forsvare sin kones meget omtalte tro på engle, sin økonomi, glæden ved politik og meget andet.Ari Behn bor for tiden i London sammen med prinsesse Märtha Louise og deres døtre Maud Angelica på 10 år, Leah Isadora på 8 og Emma Tallulah på 5.

Märtha Louise lever i et åbent forhold

Sponsoreret indhold