Nyheder 24. juni 2009

Arek Onyszko: Skyldig i hustruvold

Efter dagens domfællelse skal OB-målmanden nok indstille sig på at have spillet sin sidste kamp for det fynske tophold
Arek Onyszko skal nok ikke regne med at få flere fodboldkampe i OB's målmandstrøje
Arek Onyszko skal nok ikke regne med at få flere fodboldkampe i OB's målmandstrøje
Foto: All Over

Hvad de fleste frygtede blev OB-målmanden ikke arresteret uden grund.

Arek Onyszko har banket sin ekskone. Og den slags bliver man dømt for i Danmark.

Onyszko er fundet skyldig i vold og trusler mod ekskonen. OB-målmanden har fået dom på tre måneder, efter han i marts overfaldt sin ekskone med slag og spark i et anfald af jalousi.

Han forklarede i dag i retten, at han havde dyrket sex med ekskonen ugen før overfaldet. Da konen ikke dukkede op til en aftale, blev han ramt af jalousi.

Næste dag - den 22. marts - før OB's trup kørte mod København for at møde FC København - ventede Arek Onyszko på ekskonen på hendes adresse i Odense. Han trak hende ned i en kælder ved håret, væltet hende omkuld i nogle cykler og givet hende flere lussinger og knytnæveslag.

Volden, hvor han også sparkede hende, fortsatte ifølge anklageren i lejligheden. Anklageren vil også forsøge at dokumentere, at han ville ordne hende, smadre hende, slå hende ihjel eller med andre lignende udtryk at have truet hende fra at melde det til politiet.

Forsvarer og Arek Onyszko har bedt om 14 dages betænknigstid til at overveje, om dommen skal ankes.

Arek Onyszko ønsker ikke at kommentere dommen, men har dog tidligere sagt, at hele sagen nok betyder, at han har spillet sin sidste kamp for Odense Boldklub.

Sponsoreret indhold