Nyheder17. juli 2009

Aqua: Pengene forsvinder

Alle 4 i gruppen har holdingselskaber, hvor underskuddet er stort, og egenkapitalen væk
Claus, Lene, René og Søren har det sjovt, når de turnerer, men der skal også tjenes nogle penge til de negative regnskaber i deres selskaber
Claus, Lene, René og Søren har det sjovt, når de turnerer, men der skal også tjenes nogle penge til de negative regnskaber i deres selskaber
 Foto: All Over

Når man har solgt mere end 28 mio. plader, er der penge nok. Så for de 4 Aqua-medlemmer bør der aldrig blive problemer med at få smør til brødet.

Alligevel har de hver især haft store problemer med at få økonomien i deres holdingselskaber til at løbe rundt. Det viser de seneste regnskaber, skriver Ekstra Bladet, der også har regnet ud, at de 4 tilsammen har tabt cirka 10,5 mio. kr.

Søren Rasted og Lene Nystrøms SL Holding af 28. april 2004 Aps. havde et underskud på 8,6 mio. kr. Egenkapitalen var i minus med 7,6 mio. kr.

Claus Norréens selskab Danny Reed Holding Aps. var i underskud med 2,9 mio. kr. og egenkapitalen i overtræk med 1,8 mio. kr.

René Dif klarede sig bedst, men samtidig også skidt, med et underskud på 2,085 mio. kr. og et minus i egenkapitalen på 1,066 mio. kroner i sit selskab Dif Holding Aps.

Hvordan pengene er forsvundet, er der ingen direkte forklaring på, og de 4 Aqua-millionærers manager Søren Broberg Johansen, der styrer selskaberne for dem, er da også meget fåmælt, da han bliver spurgt til de negative tal.

- Det vil jeg ikke udtale mig om. Men der er ikke noget odiøst i det, siger han til Ekstra Bladet.

- Disse selskaber er jo kun en lille del af deres økonomi.

Sponsoreret indhold