AQUA-Lene: Derfor fik jeg lavet bryster

Lene Nystrøm er glad for sine bryster

Lene Nystrøm er glad for sine bryster

Foto: Mikael Rieck

De første mange år af AQUA's levetid var det en petit Lene Nystrøm, der gik på scenen for gruppen. Men i slutningen af hendes 20'ere valgte den smækre sangerinde at ændre på det.

'Voice'-coachen fik lavet større bryster, og det skabte stor opstandelse - især i hjemlandet Norge, hvor debatten om rollemodeller blev smækket på bordet. Beslutningen tog smukke fru Nystrøm dog ikke uden store overvejelser.

Læs også: Morten Resen: Lene kysser fantastisk

- Jeg gik jo i mange år og følte mig meget lidt kvindelig, men jeg valgte så at vente, fordi jeg var meget ung, og fordi jeg skulle være en rollemodel. Der var mange, der så op til mig, forklarede Lene til Seoghør.dk.

Selvom beslutningen om at få lavet plastikkirurgi er en meget personlig en, blev hun gang på gang bedt om at forklare sig. Og netop alderen var et vigtigt element for AQUA-baben.

Læs også: Lene rørt til tårer

- Jeg endte jo med at være 27-28 år, da jeg fik lavet mine bryster. Derfor følte jeg også, at jeg var voksen nok til at tage beslutningen, og stå inde for den og forklare, hvorfor jeg gjorde, som jeg gjorde. Det er jo noget alle kan se, selvom det ikke er nogle store bryster, jeg har fået, så man er nødt til at forklare, smilede hun og undeerstreger:

- Det er en beslutning, som jeg er meget glad for, at jeg tog.

Se skønne Lene Nystrøm i 'Voice'-finalen i aften klokken 20 på TV2.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close