AQUA-COMEBACK: BARE FOR HYGGEN

Der var nærmest en sitren i luften og forventningerne var store, da de fire medlemmer fra Aqua i dag holdt pressemøde på det populære Custom House ved Københavns havnefront.

Men i stedet for at præsentere nye, spændende pladeplaner endte begivenheden som lidt af en fuser for de utallige fremmødte pressefolk, der fik stedet til at minde om rammerne for offentliggørelsen af en kongelig forlovelse.

- Et eller andet må I da give os for helvede! lød det med en anelse ironi, men også en grad af alvor fra en mavesur journalist bagerst i lokalet.

- Jamen, vi vil bare gerne hygge sammen igen, lød det fra Lene Nystrøm Rasted, og satte dermed en tyk streg under, at Aquas genforening mest skal ses som længslen efter at opleve suset fra koncertscenerne og dyrke medlemmernes genfundne harmoni frem for indbringende udlandseventyr eller storsælgende monsterhits.

En ny plade kommer der i hvert fald ikke fra popbandet, som det ser ud lige nu.

- Der er ingen nye musikplaner. Det, vi vil, er at tage på en koncertturné i 2008, og så kommer der muligvis på et tidspunkt en greatest hits-plade, fortalte Søren Nystrøm Rasted, mens hans kone supplerede: - Ja, at lave en ny plade ville være for stor en mundfuld.

Lene vil blive ved med at satse på en skuespillerkarriere, mens gemalen Søren fortsætter sit projekt Hej Matematik - ligesom René Dif fortsat vil udgive solonumre som Mista Dif.

De fire medlemmer har i den seneste tid tilbragt en del tid sammen, og den harmoni, som atter er opstået, kunne de ikke sidde overhørig.

- Vi har været rigtigt meget sammen den seneste tid, hvor vi har grint og grædt sammen. Vi har fået talt ud om alle de ting, der i 2001 fik os til at stoppe, selv om vi opløste Aqua, inden vores gnidninger blev rigtig alvorlige.

Men nu er luften renset, og vi har haft brugt tiden til at få gnisten tilbage igen, fortæalte René Dif, mens Lene Nystrøm Rasted også angav en anden årsag til, at en genforening først kommer nu.

- For et par år siden havde det ikke været rigtigt at gå sammen igen. Vi har haft brug for at bruge tid på os selv og få nogle børn.
Og netop børnene er måske også årsagen til, at det genforenede Aqua ikke bliver helt som før.

- Det bliver en oplevelse for vores ældste datter. Hun er tre år, og forleden så hun mig i TV og råbte "mor, mor, du synger i fjernsynet", grinede Lene Nystrøm Rasted og understregede, at det tidligere så vilde Aqua-liv er helt fortid.

- Det bliver mere roligt nu. Vi har lært at give hinanden plads, hvor vi mere hængte os i petitesser dengang.
Nu skal der være plads til os selv, og vi elsker alle hinanden rigtig højt.

Læs og se alle billederne fra de "unge" Aqua-år i SE og HØR næste uge.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close