Nyheder7. februar 2022

Ansatte får en all inclusive-ferie: Tak for corona-indsatsen

En virksomhed i Cardiff har inviteret sine ansatte på en fire dage lang – og betalt – ferie til Tenerife som tak for deres indsats under den to år lange pandemi
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/841-07201576_masterfile_rm.jpg
 (Foto: MEGA)

De fleste synes formentlig, at de sidste to corona-år har trukket tænder ud. Der har været aflyste fester, der har været isolation – og der har for mange også været arbejdsdage, der har budt på alt for mange teamsmøder og alt for lidt personalehygge.

Lige præcis af den grund vælger en virksomhed i britiske Cardiff nu at give en ganske skøn bonus til sine ansatte: En fire dag lang all inclusive-ferie til Tenerife. Selvfølgelig betalt af virksomheden.

Det skriver BBC.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20110412-083424-pf_50mb.jpg
 (Foto: MEGA)

Trods coronapandemien tjente virksomheden styrtende med penge, og nogle af dem skal nu bruges på at forsøde medarbejderne. Foto: MEGA

Det er virksomheden Yolk Recruitment, der har valgt at invitere dens ansatte på den fire dage lange ferie i april. Årsagen er netop, at de ansatte har kæmpet hårdt under uvante rammer siden begyndelsen af 2020, hvor pandemien ramte.

- Vores ansatte har været på en rejse, fra at arbejde hjemme, til at komme ind, til at arbejde hjemme igen, og vi vil gerne give alle et skulderklap og sige tak for indsatsen de sidste to år, udtaler chef for firmaet, Pavan Arora.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/841-07201576_masterfile_rm.jpg
 (Foto: MEGA)

De 55 ansatte kan i fire dage boltre sig i sydens sol. Foto: MEGA

Firmaet regner med at bruge omkring 880.000 danske kroner på ferien.

De 55 heldige ansatte skal afsted 1. april på en forlænget weekend.

Blandt deltagerne er Rebecca Bond, der har arbejdet for virksomheden i 14 år. Hun fortæller ifølge BBC, at hun ”glæder sig helt vildt".

Sponsoreret indhold