Nyheder 1. september 2011

Annonce: Kaffe med god samvittighed

Kaffedrikning på kapsler behøver ikke at være dårlig for miljøet. Nu kan hylstrene nemlig genbruges
Foto: Tassimo
En ny trend inden for kaffedrikning vinder stor fremgang - nemlig kaffe på kapsler. Nyeste skud på stammen Tassimo, der gør det muligt at genbruge kapslerne.

Det er Kraft Foods og Bosch, der står bag den nye kaffemaskine, Tassimo, som især adskiller sig ved, at kapslerne kan indsendes til genbrug.
Det betyder, at man efter brug kan indsende de brugte kapsler og folie til det innovative genbrugssystem TerraCycle, hvorefter kapsler og folie vilblive genanvendt i andre produkter.

Velgørende kaffe
Men det er ikke kun miljøet, der er tænkt på. For hver kapsel eller stykke folie, der indsamles, går der desuden 10 øre til et velgørende formål, som forbrugeren selv kan vælge.

Kort bryggetid
Maskinen fylder ikke mere end en almindelig kaffemaskine og er ganske enkel og stilren i sit udtryk. Funktionelt putter man vand i beholderen og lægger den valgte kapsel ind i maskinen. På kapslen er der en stregkode, som aflæses, og dermed brygges kaffen, så den får den helt rette mængde vand og temperatur med den samme korte bryggetid og gode smag hver eneste gang.

Flydende Marabou
For smagsløgene bliver uden tvivl forkælet af den nye Tassimo-maskine. Under kapslerne gemmer der sig nemlig stærke brands som Gevalia, Marabou og Twinings, som dermed gør det muligt at brygge en smagfuld espresso eller en kop varm kakao som mest af alt smager som flydende Marabou.

Tre Tassimo-modeller
Tassimo kommer på det danske marked med tre modeller: T20, T42 og T65, der kan købes i butikkerne fra 1. september. Alle tre modeller kan brygge de forskellige varianter af varme Tassimo-drikke. Maskinerne kan købes hos forskellige isenkræmmere, hvidevareforretninger, elektronikforretninger og supermarkeder, mens kapsler desuden kan købes i de fleste supermarkeder.


You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.Sponsoreret indhold