Nyheder24. april 2013

ANNONCE: Farvel til grimme hælrevner

Er du klar til at tage hul på sandal-sæsonen?
Det gælder om at have lækre fødder, når sommerne melder sin ankomst.
Det gælder om at have lækre fødder, når sommerne melder sin ankomst.
 Foto: All OverEfter flere måneders vinterkulde sukker mange efter at befri fødderne og stikke dem i sandaler og flip-flips.

Men desværre kan tørre hæle med revner og sprækker fjerne opmærksomheden fra selv de lækreste sandaler. Og hælrevner er ikke bare grimme at se på, de kan også være ekstremt smertefulde.

Hvad er hælrevner (ud over ucharmerende at se på?)

Selvom du filer fødderne og smører dem ind, kan der stadig være hvide kanter omkring bagsiden af hælene. Det er de første tegn på hælrevner, og hvis de ikke behandles, kan de sprække og danne blødende revner, som gør det næsten umuligt at støtte på hælen, især i høje hæle.

Sådan forebygges de

Så snart huden på hælen bliver tør, øges risikoen for, at den revner. Derfor er det vigtigt at sætte hurtigt ind med en blødgørende fodcreme, som forhindrer, at alvorlige hælrevner opstår. Brug en urea-baseret creme som Compeed® Creme mod hælrevner - helst mindst to gange dagligt, men som et minimum lige før sengetid, hvor effekten er bedst (92% af brugerne fik reduceret hælrevnerne over natten*). Cremen reducerer selv dybe hælrevner efter 4 ugers brug.

Sådan behandles de

Er skaden allerede sket, kan du bruge Compeed® Hydrokolloid-plaster, som giver øjeblikkelig lindring af smerte og tryk, og beskytter hælrevnerne mod bakterier og yderligere skade. Plastret tilfører den tørre, revnede hud fugt og skaber et optimalt helingsmiljø. Ved infektion eller alt for store smerter, skal du rådføre dig med en autoriseret fodterapeut.

*Test gennemført på 231 kvinder, hvoraf 93 af dem var plaget af hælrevner (Italien & Tyskland, 2005)

DK/CO/13-0067

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/11a6bd0689f24ab0af1dcaf0b100ea64.jpg


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c150e14c9248428bae8571e32d32f561.jpg


DK/CO/13-0067

Sponsoreret indhold