Nyheder17. januar 2014

ANNONCE: Derfor elsker de kendte spanien

Spanien er igen et hit blandt kendisserne
Adam Duvå Hall
Adam Duvå Hall
 Foto: Jesper Sunesen og privatSpanien har fundet vej til de kendtes hjerter og er blevet et udsøgt feriemål for kendisser som Adam Duvå Hall og Anne Hjernøe.

Tv- og radioværten Adam Duvå Hall besøgte ferieøen Mallorca første gang i sommers sammen med sin kæreste og deres lille søn:

-Vi havde aldrig været der før, mest på grund af Mallorcas gamle ry med grisefester osv. Men efterhånden havde jeg hørt så meget godt fra folk, jeg deler smag med, at jeg foreslog min kæreste, at vi skulle tage derned.
Familien boede i en ombygget herregård og tog på små ture rundt omkring på øen, i et tempo, der passede til lille Sonnys sovevaner.
Det var virkelig en god ferie, og det passede perfekt til vores behov. Vi havde bestilt halvpension, så vi var sikre på, at vi ikke skulle drøne rundt og fikse aftensmad, når vores søn blev sulten om aftenen, og det fungerede rigtig godt, siger han.

-Vi kørte rundt til forskellige strande, og den bedste var helt klart Es Trenc," siger tv-værten, der også fremhæver den lille fiskerby Andratx som udflugtsmål.

-Men der er masser af små, hyggelige byer, man kan opleve, og det er fedt at køre i bjergene, siger han.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/977abd05c00547629ba472c1a719ce5a.jpg


Adam på ferie i Spanien med sin søn Sonny (Foto: Privat)


Også tv-værten Anne Hjernøe er begejstret for Spanien. Især Andalusien har en særlig plads i hendes hjerte, og hun er kommet der fast gennem de seneste 20 år. Hun bor som regel i den lille by Jimena de la Frontera, der ligger i bjergene.

-Jeg bor som regel på Hostel el Anon, som er ejet af en engelsk kvinde, og som består af en masse små byhuse, der er bygget sammen, siger hun.

Anne Hjernøes yndlingsby i Andalusien er dog Malaga.
-Der er rigtig hyggeligt og masser af stemning. De fleste turister tager hjem på deres hotel andetsteds på solkysten, så om aftenen har man byen næsten for sig selv. Byen ligger lige ved havet, og tager man østpå i byen langs stranden, har man en perlerække af gode fiskerestauranter, hvor der aldrig er nogen turister, siger hun.

Har du også fået lyst til en tur til Spanien, så besøg vores nye rejsesite Mad og Rejser her. Her kan du booke din næste Spaniens ferie og få mere inspiration til hoteller, oplevelser og mad.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/9915a0b9baad451d84cff62182e29fdd.jpg


Som så mange andre er Anne også begejstre for Spanien. (Foto: All over)


Sponsoreret indhold