Nyheder25. august 2013

Annisette: Jeg er ikke færdig med mænd

Sangerinden elsker det modsatte køn, og har ikke planer om at være alene forevigt
Af af
Anisette skal ikke nødvendigvis være alene resten af sit liv
Anisette skal ikke nødvendigvis være alene resten af sit liv
 Foto: All OverDet er seks et halvt år siden nu, at Annisette mistede sit livs kærlighed og ægtemand, Thomas Koppel.

Men selvom overgangsperioden efter komponistens død var enormt overvældende og noget af en rutchebanetur for sangerinden, så er den sorthårede Savage Rose-kvinde stadig storsmilende og fuld af livsglæde.

Der er dog ikke kommet en ny mand ind i Annisettes liv.

- Jeg er ikke begyndt at date igen. Det er ikke noget, jeg har tænkt så meget over. Jeg har ikke haft tid til det, og jeg har heller ikke mødt nogen, hvor jeg har tænkt, at det var noget, jeg havde lyst til. Men jeg har utrolig mange venner, som jeg får masser af kærlighed fra. Jeg har børnebørn, og jeg har en skøn familie lige rundt om hjørnet, fortæller hun til seoghør.dk.

Denne TV-værtinde har fundet en ny mand

Hun vil dog på ingen måde vil udelukke, at der kan komme en ny mand ind i hendes liv.

- Jeg elsker jo mænd! Det må jeg ærligt indrømme. Men jeg har ikke brugt tid på at overveje, om jeg har lyst til at bo sammen med en mand igen. Man skal aldrig sige aldrig. Kærlighed kommer på mange forskellige måder, og det kan sagtens komme. Indtil nu har jeg huset fyldt - Anders og Naja er hjemme fra New York, så de bor hos mig. Derfor tænker jeg heller ikke så meget over det med at have en mand boende, siger den åbenhjertige sangerinde.

- Jeg har det faktisk rigtig godt, og selvfølgelig savner jeg Thomas, men jeg får masser af krammere og kærlighed. Det med en fast fyr derhjemme, det ved jeg ikke. Det kunne måske være meget hyggeligt med tiden.

Denne kendis er også klar til en ny mand

Sponsoreret indhold