Nyheder 24. januar 2017

Anni: - Ikke altid en fordel med store bryster

Anni Fønsby og veninden Trine taler om bryster
Foto: All Over Press)

Anni Fønsby og hendes veninde Trine tager på en video på YouTube et emne op, som nok skal interessere mange.

Vidoen har overskriften 'Anni og Trines bryst-univers', og det skal jo nok i sig selv trække nogen til.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Du får hele ni minutter og 12 sekunder, hvor de to veninder deler stort og småt om fordele og ulemper ved store bryster.

Vi har plukket lidt i guldkornene.

Trine har fået mere end 1.000 milliliter i hvert bryst.

- Jeg har jo arbejdet som nøgenmodel, og der det meget ekstremerne, der sælger. Store bryster, en flot makeup og langt lyst hår - det kan nærmest ikke blive stort nok. Det er ikke den hjemmegående husmor med en lille indgroet a-skål, der kan blive nøgenmodel. Jeg tror, at mange mænd tænder på, at brysterne sidder, hvor de skal, siger Trine.

Janni oplever både fordele og ulemper rent tøjmæssigt ved sine store bryster.

- Jeg har aldrig problemer med at holde en kjole oppe og behøver ikke bruge bh. Men når jeg skal købe en skjorte, er det noget skidt. Jeg har en meget smal talje og måler omvendt 98 centimeter over brystet. Enten skal jeg købe et telt af en skjorte, der dækker brysterne, eller også ender jeg op med en der passer i taljen, men hvor knapperne er ved at sprænges over brystet, siger Anni.

Senere fortæller Trine, der er springrytter, om de mange kommentarer folk kommer med om hendes store bryster, når hun er ude til ridestævner.

Du kan se det hele i videoen herunder, og vi har også samlet et stort galleri med Anni Fønsby med billeder fra hendes ungdom og frem til i dag:

Anni Fønsby, januar 2017

Sponsoreret indhold