Nyheder30. juli 2009

Anni Fønsby: Vil være med i "Vild med dans"

Brystbomben mener, at hun vil kunne tilføre programmet nogle hidtil usete og vovede dansetrin
Anni lader sig ikke sådan slå ud af en rufferisigtelse og lidt knas med Erik – nu vil hun danse
Anni lader sig ikke sådan slå ud af en rufferisigtelse og lidt knas med Erik – nu vil hun danse
 Foto: All Over

Netop hjemvendt fra ferie på Malta og genforenet med sin Erik - det bekræfter hun i dag i B.T. - er Anni Fønsby ovenpå igen.

Hun strutter af selvtillid og er klar til at generobre den verden, der var ved at falde sammen, da hun røg i kachotten sigtet for rufferi.

Hendes seneste påhit er, at hun vil være med i TV 2's seermagnet "Vild med dans".

- Jeg er sikker på, at jeg kunne bibringe det program noget, der ikke er set før. Forestil dig mig skruet ned i de der små pailletkjoler og skulle stå og lave standarddans. Det ville jo være rigtig sjovt. Jeg er jo vant til at lave nogle lidt andre og mere forbudte danse-moves, siger hun til B.T.

Sandsynligheden for, at hun kommer med i efterårets udgave af den populære udsendelse, er imidlertid ikke for god. Sammensætningen og bemandingen er næsten klar, og Annis ønske om at være med er jo ikke ligefrem et udtryk for, at hun er blevet spurgt af TV2.

- Det er da dejligt, at der er kendte, der kan lide vores program. Men lige nu er vi i gang med at klargøre castet til offentliggørelse, og indtil da har jeg ikke rigtig nogen kommentarer, siger TV 2's underholdningschef Gitte Madsen til avisen.

Sponsoreret indhold