Nyheder17. april 2009

Anni Fønsby: Tilbyder sex uden gummi

Der er mange fristende tilbud på menuen på brystbombens bordel
Der er rigeligt at vælge imellem på A Gruppens hjemmeside
Der er rigeligt at vælge imellem på A Gruppens hjemmeside
 Foto: agruppen.dk

Anni Fønsby, som torsdag blev fængslet i forbindelse med en politirazzia mod rufferi, har primært været sat i forbindelse med bordellet A Gruppen, der ligger i hjertet af København.

Luksusbordellet har en professionel hjemmeside, hvor interesserede købere kan tage godterne i øjesyn og se en prisliste, så man kan regne sig frem til, hvad man har råd til.

På den udførlige menu finder man alt fra benhård græsk, blid bondage til simpel pigeonani. Tilbuddene er ikke langt fra de gængse bordellers, men noget overraskende kan man hos Anni Fønsbys piger bestille en omgang uden gummi.

For en enkelt hundredkroneseddel ekstra kan kunden få lov til at smide regnfrakken under svensk og spansk. Det giver med andre ord rabat at huske kondomet.

Ellers er der ikke nogen opsigtsvækkende tilbud at komme efter a la: "Slå til nu: Få 2 blowjobs - betal kun for det ene" eller "Køb en omgang fransk og få dansk med i købet".

Til gengæld, er der et specificeret vagtskema, så man kan sikre sig, at ens foretrukne købepige er på arbejde den dag, man vil have taget trykket.

Rigtig god fornøjelse.


Sponsoreret indhold