Nyheder17. august 2012

Anni Fønsby: Tager aldrig Erik tilbage

Brystbomben røber, at rigmanden slog op med hende på en yderst brutal måde
https://imgix.seoghoer.dk/media/22ea6cef559b4641ac4c13cfab7d4a31.jpg
 Foto: All Over

Da Erik Damgaard i juni pludselig meddelte, at han ville skilles fra sin fængslede kone, havde mange sikkert en opfattelse af, at det bare var "endnu et brud", og at plastikparret sikkert ville finde sammen igen.

Men det kommer ikke til at ske denne gang. Det fastslår Anni Fønsby i et interview med Billed Bladet.

Læs også: Anni Fønsby: I lære som frisør

- Erik er mit livs kærlighed, og jeg elsker ham stadig, men jeg er nået dertil, at jeg ikke kan byde vores barn mere, fortæller Anni, der har taget Erik til nåde tre gange i løbet af deres turbulente forhold , som begyndte i 2007.

- Vi kan ikke have en mand, som går ind og ud af vores liv på den måde. En ting er, at jeg som voksen kan tackle det, men det er et kæmpe svigt for mit barn, lyder det fra Anni i Billed Bladet.

Læs også: Anni Fønsby: Hed sex på udgangen
Der er dog heller ikke de store chancer for, at Erik dukker uventet op og bedre om tilgivelse. Ifølge Anni er han nemlig fast besluttet på at flytte til Spanien og starte en ny tilværelse op.

Silikonen afslører også, at Erik valgt at slå op med hende over telefon. En beslutning, hun synes er fej.

- Det er fair nok, hvis han gerne vil videre i sit liv, men han kan gøre det på en ordentlig måde. Ikke at se mig i øjnene er både usselt og respektløst, raser Anni.Sponsoreret indhold