Nyheder17. januar 2010

Anni Fønsby: Tænker kun på mine babyer

Den rufferianklagede vil ikke ynkes, men er stærkt bekymret for sin fremtid
Anni er med god grund bekymret for fremtiden
Anni er med god grund bekymret for fremtiden
 Foto: All Over

Efter 9 måneders venten fik Anni Fønsby i tirsdags besked om, at anklagemyndigheden mener, at der skal føres sag mod hende for rufferi.

Det fylder naturligvis meget i hendes tanker, når hun i dagens udgave af B.T. skriver sin dagbog for ugen, der gik.

Hun er selvfølgelig bekymret for, hvad fremtiden kan komme til at byde.

- Jeg tænker kun på mine babyer. Min store pige (Isabella, 7 år, red.), og det nye liv, der spirer i maven og sparker konstant. Hvis jeg får en ubetinget dom, håber jeg, at jeg får lov til afsone alternativt, skriver hun i B.T.

Hun sparker hårdt ud efter dem, som har travlt med at håne hende - ikke mindst de anonyme på internettet, og hun meddeler da også i klare toner, at hun ikke har tænkt sig at give op uden kamp i retssalen. Mest fordi hun efter bedste overbevisning ikke har gjort noget galt.

- Jeg skal ikke ynkes. Jeg står ved min bordelvirksomhed, og jeg har gjort alt efter bogen - efter anvisning fra SKAT, der så alligevel knalder mig for unddragelse af millioner af kroner! Et svimlende beløb, jeg ikke aner noget om. For jeg sidder ikke og æder af hovedstolen og skyller efter med farverige paraplydrinks. Jeg ejer ikke kongens mønt. Jo, det tøj, jeg har på kroppen, et kolonihavehus på størrelse med et tørkloset og håbet om nåde, skriver hun i avisen.


Sponsoreret indhold