Nyheder7. september 2009

Anni Fønsby: For syg til at ride

Den storbarmede rytter savner en stand-in til at tage sig kærligt af sin hingst
Anni Fønsby kan ikke klare så meget som en lille ridetur
Anni Fønsby kan ikke klare så meget som en lille ridetur
 Foto: Michael Medgyesi

Den 36-årige tidligere bordelmutter er ikke helt på toppen. Det fremgår af hendes Facebook-profil, hvor hun efterlyser en afløser til at holde sin krikke ved lige.

- Kære Alle sammen Det går sku godt her ... Først influenza og nu også en iskiasnerve der har sat sig i klemme i ryggen. Derfor kan jeg ikke ride min dejlige Hest…. Kender du en???? eller kan du ride en stor Dansk varmblods Hest .Han er rolig og samar......bejdsvillig er 13 År. måler 174 cm . Du skal kunne springe og ride en La 4 dressur, så er du velkommen til at komme og ride min hest, lyder annoncen på Annis profil.

Indtil nu har ingen af hendes 750 venner bidt på krogen og meldt sig offentligt til at ride rundt, mens Anni ømmer sig.

Hvorvidt Anni Fønsby er i stand til at leve op til sine ægteskabelige pligter under sin sygdom, melder historien intet om.

Mens Erik muligvis kan vente på, at Anni er tilbage i topform, er det ganske forståeligt, at hesten ikke kan stå stille i stalden, mens hun kommer sig over sin rygskade.

SE og HØR kunne nemlig for nylig afsløre, at brystbombens kæledyr, som hun holder på stutteriet i Nordjylland, koster den svimlende sum af 530.000 kroner hver måned.

Sponsoreret indhold